Het team van de drukkerij is erg hecht en we helpen elkaar waar nodig!

Toen ik geen baan kon vinden als leraar geschiedenis na mijn studie ben ik via het uitzendbureau bij Oerlemans Plastics terecht gekomen. Het is lekker dichtbij, dus ik dacht waarom ook niet. Inmiddels werk ik alweer 6 jaar bij Oerlemans Plastics. Ik ben begonnen op de snijmachine en al snel zeiden mijn collega’s waarom solliciteer je niet op de drukwerkvoorbereiding en toen ben ik het geworden.

In de afgelopen 5,5 jaar op de drukwerkvoorbereiding heb ik alles mogen leren m.b.t. drukwerkvoorbereiding. Momenteel ondersteun ik onze hoofd drukwerkvoorbereiding ook met de planning. De functie als drukwerkvoorbereider is een functie waar je erg secuur te werk gaat, want elke order is anders en dit vereist ook een andere voorbereiding met andere materialen. Het leukste aan mijn functie? Dat ik afwisseling heb, want is het druk in de drukkerij dan help ik daar, want het team van de drukkerij is erg hecht en we helpen elkaar waar nodig. Je merkt ook dat wij als drukwerkvoorbereiding probleemoplossend te werk gaan voor de drukkerij, dus dat maakt je functie weer een stuk diverser.

 Het fijne aan werken bij Oerlemans Plastics is toch wel de korte lijntjes. Iedereen kent elkaar en werkt samen om het beste resultaat te behalen. Ook bestaat het bedrijf al erg lang en de mensen die er vanaf het begin bij waren zijn er nog steeds! Ze hebben echt hart voor de zaak en dat motiveert je om samen verder te bouwen aan de toekomst. Je merkt echt dat het bedrijf ambitie heeft, ook wel een echte verbetercultuur!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures