Een OPACKGROUP hart

We noemen het ook wel OPACKGROUP bloed. Collega's kun je namelijk identificeren aan hun mentaliteit. We hebben allemaal een echte ondernemersmentaliteit, voelen ons een echt saamhorig familiebedrijf en voelen ons absoluut geen nummer! Bij ons is het namelijk niet gek als je even komt binnen lopen bij de directeur om te vragen hoe de vakantie is geweest. Dit kenmerkt ons ook echt, want we hebben korte lijnen, hakken snel knopen door en zijn trots op wat we doen. 

Daarnaast heerst er bij ons een informele, warme werksfeer. Dit komt ook door de vele acitiviteiten die wij doen samen met onze collega's. Onze jaarlijkse familiedag of te wel sportdag is elk jaar weer een succes. We komen samen met collega's vanuit verschillende hoeken uit het land en hebben plezier! Zo voel je je ondanks dat we al met 750 collega's zijn nog steeds een 'klein familiebedrijf'. Het fijne is natuurlijk wel dat we je wel de zekerheid en doorgroeimogelijkheden kunnen bieden van een grote organisatie.

Wij zijn één familie

En dat merk je aan alles. Bij ons kan je namelijk altijd bij elkaar binnen lopen. Samen kom je namelijk verder. Vind jij het leuk jouw collega's te begroeten? Dan pas je zeker bij ons! Want wij glimlachen, zwaaien en begroeten elkaar namelijk altijd. 

Wij hebben respect voor medewerker, milieu en maatschappij

We zijn transparant richting onze medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan onze maatschappij, daarom hebben we elk jaar een goede doelen actie om lokale initiatieven te sponseren. Maar ook milieu, dit doen we zowel door recyclebare verpakkingen te maken, maar ook door continu kritisch naar onze eigen organisatie te kijken op het gebied van energie, co2 uitstoot en gevaarlijke stoffen. 

Wij bieden zekerheid

Werken bij OPACKGROUP betekent de stabiliteit en zekerheid van een groot bedrijf, maar de saamhorigheid van een klein bedrijf. Daarnaast is ons product leverbaar in verschillende branches en dan zien we al snel als er een crisis in de ene branche is, dat de vraag in een andere branche omhoog gaat. Zo hebben wij continuïteit in onze werkzaamheden. 

Wij hebben plezier

Zowel in ons werk als met elkaar! Een grapje op zijn tijd dat kan bij ons. Daarnaast zijn onze jaarlijkse personeelsevenementen ieder jaar weer uniek. Je krijgt genoeg leuke attenties, omdat we trots zijn op onze collega's. Zonder hun staan we niet waar we nu staan en waar we naar toe willen. Want we willen blijven groeien en dit doen wij samen met plezier. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures