WERKEN MET HEAVY DUTY VERPAKKINGEN

Fardem is al sinds het begin van de vorige eeuw een producent van zgn Heavy Duty verpakkingen. In diverse industrieën, zoals chemie, voeding en kunstmest worden de producten in grote zakken verpakt. Deze zakken zijn meestal bedrukt met de naam van het bedrijf en de inhoud van de verpakking. Dit kunnen eenvoudige bedrukkingen zijn maar ook complexe tot wel 8 kleuren. Dit proces van plastic maken, bedrukken en op maat aanleveren is iets waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

DE BRANCHES VAN FARDEM PACKAGING

Chemie

Grondstoffen dienen verpakt te worden in grote zakken. Dit zijn de plastic zakken die wij maken met onze speciale folies die wij ook nog eens bedrukken voor onze klanten. 

Food

Verpakkingen vanaf 25 kg voor bijvoorbeeld diervoeding of friet met een speciale barrière, zodat vocht of lucht niet bij het product komt. 

Non-food

Bij het tuincentra bij jou om de hoek koop je vaak potgrondzakken van 25kg. Grote kans dat dat in een verpakking zit die bij ons is gemaakt en bedrukt. 

GROEI MET ONS MEE!

Al vele tientallen jaren is Fardem Packaging een bekende werkgever in de omgeving van Edam-Volendam. Wij zorgen ervoor dat onze mensen zich verbonden voelen bij het bedrijf en bij elkaar. Diverse mensen zijn bij ons al ruim 25 jaar in dienst en dat is niet voor niets natuurlijk. Naast een grote hoeveelheid uitdagende functies binnen het bedrijf is de saamhorigheid juist datgene wat de mensen bij Fardem Packaging waarderen. Natuurlijk moet er gewerkt worden maar onze arbeidsvoorwaarden zorgen voor genoeg vrije tijd en ontwikkelingsmogelijkheden.

Op dit moment bouwen wij aan een forse uitbreiding van ons bedrijf om aan de alsmaar toenemende vraag naar onze producten te kunnen voldoen. Onze talenten worden ieder jaar geprikkeld met nieuwe opleidingen en nieuwe machines. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures