Net zo flexibel als ons product!

Bij ons gebeurt er altijd wel wat en dat maakt werken bij ons zo leuk! Sinds 2010 zijn we onderdeel van de OPACKGROUP en beleveren we dagelijks honderden klanten op het gebied van plastic folies. We hebben korte lijnen en een goede werksfeer. 

De branches van Oosterwolde Plastic Industry

Food

Wist je dat voordat jouw vlees verpakt wordt, het eerst in grote kratten wordt vervoerd? In deze kratten zitten onze speciale beschermingsfolies die ervoor zorgen dat het product houdbaar en vers blijft. En wist je dat ze bij grote bakkerijen mega boters hebben in grote rechthoekige blokken. De folie daar omheen is ook van ons!  

Industrie

Geen industrie is te gek voor ons! We maken namelijk folies voor prefab elementen, folie ter bescherming van hout, afval inzamelzakken voor verschillende branches. Wellicht heb je in jouw gemeente wel recycle afval inzamelzakken of zie je de afvalzak in het vliegtuig. Vaker dan je denkt kom je onze producten tegen!

Non-food

Misschien koop jij wel een matras bij de ikea. Ter bescherming zit hier altijd folie omheen. Deze folie maken wij! Eigenlijk overal waar een folie omheen moet ter bescherming kunnen wij aan leveren. 

VOOR IEDER WAT WILS!

Bij Oosterwolde Plastic Industry is voor ieder wat wils. Je kan bij ons werken in de extrusie, drukkerij, product bewerking, logistiek of bij ons op kantoor. Niets voor niets dat medewerkers lang bij ons werkzaam zijn. Genoeg uitdagende prikkels! 

VERHALEN VAN COLLEGA'S

Magazijn
OPI

Het is een menselijk bedrijf waar naar je geluisterd wordt!

Een allrounder binnen OPI, want ik heb al veel verschillende afdelingen gezien binnen OPI. In 2011 ben ik begonnen als uitzendkracht en begonnen op de seal afdeling. Na 1,5 jaar was ik hier uitgeleerd en ben ik naar de extrusie gegaan. Op de extrusie afdeling heb ik 9 jaar gewerkt en inmiddels werk ik nu enkele maanden in het magazijn. Hiervoor heb ik altijd gewerkt als hovenier, maar toen was er wat minder werk en toen ben ik bij OPI terecht gekomen.

Supply Chain
OPI

Het is gewoon WIJ van OPI!

Toen ik 6 jaar geleden begon bij OPI ben ik binnen gekomen als bedrijfsbureau medewerker. Inmiddels is mijn functie meer gewijzigd naar supply chain planner en houd ik mij bezig met planning en inkoop. Ik vind het belangrijk om dichtbij huis te werken en toen kwam ik 6 jaar geleden de vacature bij OPI tegen. Het leukste aan mijn functie is dan ook het vele contact die je hebt met je collega’s, maar ook met leveranciers. Meestal vragen ze voor dit soort functie altijd de ‘spin in het web’, maar eigenlijk ben je dit echt! En dat maakt mijn functie juist zo leuk, gewoon lekker bezig zijn.

Productbewerking
OPI

Ik hou van snelle machines, want dan kan ik lekker doorwerken!

Sinds 2007 ben ik al werkzaam bij Oosterwolde Plastic Industry. Altijd ben ik werkzaam geweest op de seal afdeling al operator. Ik hoor echt al bij de inboedel zeg ik altijd. Het leuke aan mijn functie vind ik dat de collega’s zo leuk zijn. Daarnaast ken ik elke machines van binnen en van buiten op de seal afdeling. Ik hou echt van snelle machines, want dan kan ik lekker doorwerken en dat vind ik fijn!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures