PLASTIC IS VAAK DE BESTE OPLOSSING!

Je weet het nog niet! Maar elke dag heb je meerdere malen één van onze producten in je handen, denk hierbij aan webshopbags en verpakkingen voor jouw brood, vlees, kaas, groente en fruit.  Onze verpakkingen zorgen ervoor dat we minder voedsel verspillen omdat het langer houdbaar is. 

Dit doen wij al 50 jaar lang met veel passie en plezier! 

De branches van Oerlemans Plastics

Food

Voor de foodindustrie maken we verpakkingen voor brood, diepvries- groentes, frietjes en snacks, kruiden, specerijen, agf en zuivel. Zonder dat je het soms weet heb je dagelijks wel  verpakkingen van ons in je handen.

Non-food

Voor de non-foodindustrie maken we webshopbags, verpakkingen voor potgrond, verpakkingsmateriaal voor matrassen, zakken voor bijvoorbeeld cement, maar ook diervoedingsverpakkingen. Allemaal verpakkingen die je tegenkomt bij jou thuis of bij de winkel in de buurt!

Horticulture

Rijd je langs een kas, dan zie je onze folies direct terug. Daarnaast maken we verschillende folies voor de buitenteelt, zowel biologisch afbreekbaar als oogstvervroegingsfolies. Of bijvoorbeeld aspergefolies. Maar ook maken we de verpakkingen om jouw groente en fruit. Onze folies zorgen ervoor dat de groenten en fruit sneller groeien, maar ook verpakt nog langer houdbaar zijn.

Groei met ons mee!

Bij Oerlemans Plastics hebben we maar liefst 76 machines. Van nieuwe tot traditionele technieken, maar daarom ook voor ieder wat wils! Binnen onze organisatie hebben we veel verschillende afdelingen, waardoor je erg veel doorgroeimogelijkheden hebt. Je kan doorgroeien op jouw afdeling of je verandert van afdeling. Misschien begin je bij ons in de drukkerij en eindig je op het bedrijfsbureau. Bij ons kan het! 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures