PLASTIC IS VAAK DE BESTE OPLOSSING!

Je weet het nog niet! Maar elke dag heb je meerdere malen één van onze producten in je handen, denk hierbij aan webshopbags en verpakkingen voor jouw brood, vlees, kaas, groente en fruit.  Onze verpakkingen zorgen ervoor dat we minder voedsel verspillen omdat het langer houdbaar is. 

Dit doen wij al 50 jaar lang met veel passie en plezier! 

De branches van Oerlemans Plastics

Food

Voor de foodindustrie maken we verpakkingen voor brood, diepvries- groentes, frietjes en snacks, kruiden, specerijen, agf en zuivel. Zonder dat je het soms weet heb je dagelijks wel  verpakkingen van ons in je handen.

Non-food

Voor de non-foodindustrie maken we webshopbags, verpakkingen voor potgrond, verpakkingsmateriaal voor matrassen, zakken voor bijvoorbeeld cement, maar ook diervoedingsverpakkingen. Allemaal verpakkingen die je tegenkomt bij jou thuis of bij de winkel in de buurt!

Horticulture

Rijd je langs een kas, dan zie je onze folies direct terug. Daarnaast maken we verschillende folies voor de buitenteelt, zowel biologisch afbreekbaar als oogstvervroegingsfolies. Of bijvoorbeeld aspergefolies. Maar ook maken we de verpakkingen om jouw groente en fruit. Onze folies zorgen ervoor dat de groenten en fruit sneller groeien, maar ook verpakt nog langer houdbaar zijn.

Groei met ons mee!

Bij Oerlemans Plastics hebben we maar liefst 76 machines. Van nieuwe tot traditionele technieken, maar daarom ook voor ieder wat wils! Binnen onze organisatie hebben we veel verschillende afdelingen, waardoor je erg veel doorgroeimogelijkheden hebt. Je kan doorgroeien op jouw afdeling of je verandert van afdeling. Misschien begin je bij ons in de drukkerij en eindig je op het bedrijfsbureau. Bij ons kan het! 

VERHALEN VAN COLLEGA'S

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan. Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Commercie
Oerlemans Plastics

In mijn eerste gesprek kwam meteen naar voren wat voor kansen een loopbaan bij Oerlemans Plastics biedt!

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik als commercieel medewerker binnendienst binnen kwam bij Oerlemans Plastics. Ik weet het nog goed, want eerst dacht ik dit is toch helemaal niet wat ik zoek, maar toch op gesprek gegaan en 3 dagen later was het geregeld.

QESH
Oerlemans Plastics

23 jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen!

Alweer 23 jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen bij Oerlemans. Ik weet het nog goed, want ik zei tegen het uitzendbureau: ‘Genderen? Waar ligt dat nou?’. Destijds begonnen bij Oerlemans Plastics als directie secretaresse voor Joan Hanegraaf. Toen ik moeder werd ben ik parttime gaan werken en ben ik in mijn huidige functie als QESH coördinator terecht gekomen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures