Maatwerk verpakkingen!

Met meer dan 125 jaar ervaring als Europese producent maken we bij Stempher zowel papieren als polyethyleen (PE) verpakkingen, altijd klantspecifiek en passend bij de afvulmachine van onze klanten. Onder andere industriële verpakkingen, maar ook verpakkingen die je terugvindt bij jouw tuincentra om de hoek. 

De branches van Stempher

Food

Voor diverse industriële toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie maken we zakken voor 20-25 kg product. Bijvoorbeeld voor het verpakken van cacao, bloem, paneermeel  of voor spijs.

Tuinproducten

We maken grote balen van 150 tot 300 liter voor het verpakken van turf voor industriële toepassingen, maar ook bijvoorbeeld 8 kleuren bedrukte folie voor potgrond, zoals je die koopt bij een tuincentrum.

Zuivel

Voor het verpakken van 25 kg melkpoeder maken we papieren zakken met een kunststof binnenzak. We zijn tevens ingericht voor het produceren van zakken voor babymelkpoeder.

Bouwmaterialen

Voor diverse specialties in bouwmaterialen maken we zakken van zowel polyethyleen als van papier voor bijvoorbeeld isolatiemateriaal en egalisatiemiddel.

Chemie

In de chemie worden specifiek UN gekeurde zakken gebruikt. De zakken kunnen van zowel papier als van polyethyleen zijn. Het keuringstraject wordt door ons verzorgd.

Stro- en houtvezel

Stempher produceert de grootverpakking polyethyleen folie voor geperste 20 kg  balen van de stro- en houtvezel. Deze balen worden op de boerderij of in de paardenstal uitgestrooid als bodembedekker of wordt als ruwvoer, in het geval van hooi en stro, aan de dieren gegeven.

UNIEK BINNEN DE GROEP!

Stempher maakt als enige binnen de OPACKGROUP papierenverpakkingen. Dit doen we voor verschillende markten. Werken bij Stempher betekent mogelijkheden. Waarom mogelijkheden? Omdat binnen Stempher wordt gewerkt met veel verschillende technieken. Papieren verpakkingen bedruk je namelijk anders, dan een plastic verpakking. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures