EEN SIERAAD IN HET WINKELSCHAP!

Wanneer je bij Flexpak komt werken zal een bezoekje aan de supermarkt nooit meer hetzelfde zijn voor jou! Al bijna 50 jaar produceert Flexpak met veel passie en plezier verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit kunnen eenvoudige verpakkingen zijn met 1 kleurtje tot meerlaagse verpakkingen met een hoge barrière en met een complexe bedrukking van 8 kleuren. Dit proces van drukken, lamineren en verder bewerken tot het gewenste eindproduct is iets waar wij ons in gespecialiseerd hebben. 

We zeggen elke dag met trots tegen onze klanten: “een sieraad in het winkelschap!”

De branches van Flexpak

Food

90% van de producten die we maken zijn voor de voedingsmiddelindustrie. Dit kan variëren van een broodje Bapao voor in de magnetron, een lekker stukje kaas of gewoon een pak koeken?  Grote kans dat de verpakking door Flexpak gemaakt is! 

Petfood

Heb je een hond, een kat, een konijn of misschien wel een ander dier?  Dan koop je diervoeding en grote kans dat dit in een verpakking is van Flexpak! Want ook deze voeding moet mooi verpakt worden. 

Non-food

Voor de non-food industrie maken wij bedrukte meerlaagse folies. Hier kunnen producten mee verpakt worden die extra beschermd moeten worden tegen zuurstof, water of geur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verpakkingen voor washandjes of Lego steentjes.

Kwaliteit gaat voor!

Aangezien onze producten direct in aanraking komen met ons dagelijks eten zijn de kwaliteitseisen hoog. Om die reden werken we met hoogwaardige machines en materialen. Het product moet er niet alleen schitterend uit zien, het moet ook goed beschermd worden. Per slot van rekening zorgen onze verpakkingen voor minder voedselverspilling. Met het hele Flexpak team zorgen we ervoor dat we de juiste kwaliteit hiervoor leveren!

VERHALEN VAN COLLEGA'S

Flexpak
Productbewerking

Flexpak is een vooruitstrevend bedrijf!

Flexpak is een vooruitstrevend bedrijf. Ze zijn positief en willen continu verbeteren. Daarnaast staat iedereen voor elkaar klaar en heeft Flexpak veel over voor het personeel. Het leukste aan mijn functie is toch wel het werken met de verschillende machines. Je maakt veel verschillende verpakkingsoplossingen voor de voedselindustrie. Producten die herkenbaar zijn in de supermarkt!

Flexpak
Productbewerking

Iedereen is welkom bij Flexpak!

Iedereen is welkom bij Flexpak! Wie je bent of waar je vandaan komt. Het maakt niet uit, want je bent welkom bij ons. Dat is wat ik zo prettig vind aan Flexpak. Daarnaast is het werk lekker afwisselend en je staat nooit stil. Er is altijd wel iets te doen.

Flexpak
Productbewerking

Het voelt echt als een familie en daarom ben ik al zolang werkzaam bij Flexpak!

Al ruim 21 jaar ben ik werkzaam bij Flexpak. Het voelt echt als een familie en daarom ben ik ook al zo lang werkzaam bij Flexpak. Dagelijks houd ik mij bezig met het inpakken van de perfecte plastic verpakking voor onze klanten. Het leukste aan deze functie is ook dat je lekker kan doorwerken. Je maakt echt grote aantallen en ook diverse verpakkingen. Werken bij Flexpak betekent nieuwe uitdagingen, vernieuwingen en mogelijkheden. Het continu verbeteren van de afdeling.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures