RIGHT FIRST TIME!

Een repro studio die 100% is ingericht op het flexo drukproces van de OPACKGROUP bedrijven. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig. We kennen alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces. We staan in rechtstreeks contact met de collega’s in de drukkerij en de inktkeuken. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd.   

Example alt text

Ruimte om te ontwikkelen

Example alt text

Teamwork staat hoog in vaandel

Example alt text

Leuke evenementen

Opleiding tot technisch DTP'er?

Grafisch opgeleid en wil je naast jouw creatieve kant ook jouw technische kennis verder ontwikkelen? Laat dan jouw gegevens achter en we kijken samen naar de mogelijkheden.

VERHALEN VAN HET ORC

Oerlemans Plastics
ORC

Het team van de repro afdeling weet goed wat ze aan elkaar hebben!

Begonnen op de werkvloer en al snel het grafische vak ingerold. Bij mijn vorige werkgever heb ik alle kneepjes van het vak geleerd tot ik bij Flexpak kwam. Flexpak is onderdeel van de OPACKGROUP Ik werkte in de studio toen het idee kwam om een eigen reprocenter op te zetten in Giessen binnen de groep. Dit sprak mij meteen aan omdat we een mooi en ruim opgezet kantoor tot onze beschikking kregen waar we in een rustige omgeving konden werken en daarbij was het ook nog eens een stuk dichter bij mijn woonplaats.

Oerlemans Plastics
ORC

Samen ‘toveren’ we ontwerpen om tot de mooiste plaatjes die van de drukpersen rollen!

Het leukste aan mijn functie is dan ook de samenwerking met het dtp-team in een geweldig werkklimaat. Samen ‘toveren’ we ontwerpen om tot de mooiste plaatjes die van de drukpersen rollen. Tijdens een bezoek aan de supermarkt sta je regelmatig oog in oog met een verpakking waaraan je gewerkt hebt.

Oerlemans Plastics
ORC

Het leuke aan mijn werk vind ik toch wel dat je jouw eigen bedrukkingen terug vindt in de winkel!

Als technisch dtp’er werk ik bij het Oerlemans Repro Centre in een gezamenlijk team van 3 personen. Iedere dag maken we mooie de mooie verpakking design van al onze verschillende klanten tot een flexo drukbaar bestand. Dit betekent dat wij een afbeelding geschikt maken om op folie te drukken. Het leuke aan mijn werk vind ik toch wel dat je jouw eigen bedrukkingen terug vindt in de winkel en natuurlijk de mogelijkheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen tot grafisch drukwerkspecialist.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures