DE PARTNER VOOR DUURZAME VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

De OPACKGROUP is groot geworden door innovatie, focus op kwaliteit, circulariteit en voortdurende samenwerking met onze klanten. Onze folies en verpakkingen worden wereldwijd geleverd aan klanten in zeer diverse product-markt-combinaties zoals de foodsector, de non-food sector, de horticulture, de pharmacie etc. Samen met onze klanten ontwikkelen we steeds weer nieuwe en duurzame verpakkingsoplossingen. Onze slogan is daarom ook niet voor niets ‘The sustainable innovator’

Example alt text

Ruimte om te ontwikkelen

Example alt text

Teamwork staat hoog in vaandel

Example alt text

Leuke evenementen

DE KICKSTART VAN JOUW SALES
CARRIÈRE!

Ben jij recent afgestudeerd en wil jij een kickstart geven aan jouw sales carrière? Begin bij ons als sales trainee op de binnendienst en groei door naar andere commerciële functies, bijvoorbeeld als accountmanager. We leiden je graag op! Laat je gegevens achter zodat we je kunnen informeren en adviseren over jouw loopbaan bij ons!

VERHALEN UIT DE COMMERCIE

Commercie
Oerlemans Plastics

In mijn eerste gesprek kwam meteen naar voren wat voor kansen een loopbaan bij Oerlemans Plastics biedt!

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik als commercieel medewerker binnendienst binnen kwam bij Oerlemans Plastics. Ik weet het nog goed, want eerst dacht ik dit is toch helemaal niet wat ik zoek, maar toch op gesprek gegaan en 3 dagen later was het geregeld.

Stempher
Commercie

Werken bij een productiebedrijf vind ik heel leuk, want je maakt echt iets!

Werken bij een productiebedrijf vind ik heel leuk. Inmiddels heb ik best veel verschillende branches gezien, maar dit is toch de leukste want je maakt echt iets! Je maakt samen een product en samen zorg je voor de beste kwaliteit. Werken bij Stempher betekent werken in een mensgerichte omgeving, korte lijnen en meedenken met elkaar en met de klant. Daarnaast merk je ook dat we echt goed samen werken binnen de OPACKGROUP. We zijn nu een half jaar onderdeel en we werken nu al goed samen.

Commercie
Oerlemans Plastics

Eigenlijk heb ik met mijn 26 jaar al 14 jaar werkervaring binnen de OPACKGROUP!

Groot geworden samen met het bedrijf. Eigenlijk heb ik met mijn 26 jaar al 14 jaar werkervaring binnen de Oerlemans Packaging Group. Op elke afdeling heb ik mogen meekijken waardoor ik het bedrijf nu optimaal ken en mijn klanten waarde kan leveren

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures