Drukkerij
Oerlemans Plastics

Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan. Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Technische Dienst
Plasthill

Bij Plasthill is elke dag anders!

Een vrij nieuwe collega, want ik ben nu een half jaar in dienst bij Plasthill. Afgestudeerd als vliegtuigtechnicus, maar ik wilde dichterbij huis werken en meer afwisseling in mijn werk. Dus toen ben ik gaan rondkijken naar vacatures en toen wekte een functie als technische dienst medewerker mijn interesse.

Extrusie
Plasthill

Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Alweer 15 jaar in dienst bij Plasthill en nog steeds ga ik elke dag naar mijn werk met heel veel zin. En ja dat is echt waar, want ik heb echt nog nooit gezegd: ‘pff moet ik nu weer naar mijn werk!’’.

Commercie
Oerlemans Plastics

In mijn eerste gesprek kwam meteen naar voren wat voor kansen een loopbaan bij Oerlemans Plastics biedt!

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik als commercieel medewerker binnendienst binnen kwam bij Oerlemans Plastics. Ik weet het nog goed, want eerst dacht ik dit is toch helemaal niet wat ik zoek, maar toch op gesprek gegaan en 3 dagen later was het geregeld.

QESH
Oerlemans Plastics

23 jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen!

Alweer 23 jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen bij Oerlemans. Ik weet het nog goed, want ik zei tegen het uitzendbureau: ‘Genderen? Waar ligt dat nou?’. Destijds begonnen bij Oerlemans Plastics als directie secretaresse voor Joan Hanegraaf. Toen ik moeder werd ben ik parttime gaan werken en ben ik in mijn huidige functie als QESH coördinator terecht gekomen.

IT
Oerlemans Plastics

Verschillende culturen binnen één organisatie, maar overal hetzelfde warme gevoel!

Ondertussen is het alweer 3,5 jaar geleden dat ik ben gestart bij Oerlemans Plastics als IT consultant. Normaal gesproken zijn IT consultants extern gericht, alleen het leuke aan mijn functie is dat dit intern gericht is naar Oerlemans Plastics, maar ook binnen de OPACKGROUP.

Oerlemans Plastics
ORC

Het team van de repro afdeling weet goed wat ze aan elkaar hebben!

Begonnen op de werkvloer en al snel het grafische vak ingerold. Bij mijn vorige werkgever heb ik alle kneepjes van het vak geleerd tot ik bij Flexpak kwam. Flexpak is onderdeel van de OPACKGROUP Ik werkte in de studio toen het idee kwam om een eigen reprocenter op te zetten in Giessen binnen de groep. Dit sprak mij meteen aan omdat we een mooi en ruim opgezet kantoor tot onze beschikking kregen waar we in een rustige omgeving konden werken en daarbij was het ook nog eens een stuk dichter bij mijn woonplaats.

Marketing & communicatie
Oerlemans Plastics

Redenen voor mij om het hier al zo'n lange tijd vol te houden; je kunt meegroeien met het bedrijf.

Het werken bij de OPACKGROUP vind ik enorm afwisselend! Geen dag is hetzelfde. Soms komen er opdrachten tussendoor die je dag gaan bepalen. Redenen voor mij om het hier al zo’n lange tijd vol te houden; je kunt meegroeien met het bedrijf.

Oerlemans Plastics
ORC

Samen ‘toveren’ we ontwerpen om tot de mooiste plaatjes die van de drukpersen rollen!

Het leukste aan mijn functie is dan ook de samenwerking met het dtp-team in een geweldig werkklimaat. Samen ‘toveren’ we ontwerpen om tot de mooiste plaatjes die van de drukpersen rollen. Tijdens een bezoek aan de supermarkt sta je regelmatig oog in oog met een verpakking waaraan je gewerkt hebt.

Perfon
Technische Dienst

Werken bij Perfon is korte lijnen waardoor je alles snel kan oplossen!

Werken bij Perfon is korte lijnen waardoor je alles snel kan oplossen. Je kan overal binnen lopen en er is ook ruimte voor ontwikkeling. Naast mijn werk heb ik ook cursussen gevolgd, zodat we zoveel mogelijk zelf kunnen oplossen. Gewoon lekker je eigen ding doen en toch een saamhorig gevoel krijgen, dat is werken bij Perfon!

Stempher
Commercie

Werken bij een productiebedrijf vind ik heel leuk, want je maakt echt iets!

Werken bij een productiebedrijf vind ik heel leuk. Inmiddels heb ik best veel verschillende branches gezien, maar dit is toch de leukste want je maakt echt iets! Je maakt samen een product en samen zorg je voor de beste kwaliteit. Werken bij Stempher betekent werken in een mensgerichte omgeving, korte lijnen en meedenken met elkaar en met de klant. Daarnaast merk je ook dat we echt goed samen werken binnen de OPACKGROUP. We zijn nu een half jaar onderdeel en we werken nu al goed samen.

Magazijn
OPI

Het is een menselijk bedrijf waar naar je geluisterd wordt!

Een allrounder binnen OPI, want ik heb al veel verschillende afdelingen gezien binnen OPI. In 2011 ben ik begonnen als uitzendkracht en begonnen op de seal afdeling. Na 1,5 jaar was ik hier uitgeleerd en ben ik naar de extrusie gegaan. Op de extrusie afdeling heb ik 9 jaar gewerkt en inmiddels werk ik nu enkele maanden in het magazijn. Hiervoor heb ik altijd gewerkt als hovenier, maar toen was er wat minder werk en toen ben ik bij OPI terecht gekomen.

Fardem
Extrusie

Fardem is altijd in ontwikkeling en geen dag is hetzelfde!

Aangenaam, Quang Vu, 45 jaar en geboren in Vietnam. Ik woon al ruim 40 jaar in Nederland en werk al 17 jaar bij Fardem. Via een online vacature ben ik in 2005 bij Fardem belandt. Voor Fardem had ik nog nooit stil gestaan bij zo een soort industrie, ook had ik geen ervaring met ploegendiensten, dat was wel even spannend. Het leek mij een mooie uitdaging, die ook goed te combineren was met mijn thuis situatie.

Supply Chain
OPI

Het is gewoon WIJ van OPI!

Toen ik 6 jaar geleden begon bij OPI ben ik binnen gekomen als bedrijfsbureau medewerker. Inmiddels is mijn functie meer gewijzigd naar supply chain planner en houd ik mij bezig met planning en inkoop. Ik vind het belangrijk om dichtbij huis te werken en toen kwam ik 6 jaar geleden de vacature bij OPI tegen. Het leukste aan mijn functie is dan ook het vele contact die je hebt met je collega’s, maar ook met leveranciers. Meestal vragen ze voor dit soort functie altijd de ‘spin in het web’, maar eigenlijk ben je dit echt! En dat maakt mijn functie juist zo leuk, gewoon lekker bezig zijn.

Fardem
Productbewerking

Werken bij Fardem betekent elkaar helpen, maar ook samen lachen!

Werken bij Fardem betekent elkaar helpen, maar ook samen lachen. Ik werk in een gezellig, leuk en goed team. We willen allemaal de kwaliteit waarborgen van het product. Op de sealafdeling heb je diversiteit door de verschillende orders en uiteraard streven we elke dag weer om een mooi eind product naar de klant te kunnen sturen.

Oerlemans Plastics
OTC

Het OTC gaf mij de kans om zowel met mijn hoofd als met mijn handen te werken!

Het OTC heeft mij 2 jaar geleden de kans gegeven om zowel met mijn hoofd als met mijn handen te werken. Na het behalen van mijn doctoraat werd ik voor verschillende functies overgekwalificeerd bevonden, ondanks dat ik aangaf dat ik juist een combinatie functie wilde.

Oerlemans Plastics
ORC

Het leuke aan mijn werk vind ik toch wel dat je jouw eigen bedrukkingen terug vindt in de winkel!

Als technisch dtp’er werk ik bij het Oerlemans Repro Centre in een gezamenlijk team van 3 personen. Iedere dag maken we mooie de mooie verpakking design van al onze verschillende klanten tot een flexo drukbaar bestand. Dit betekent dat wij een afbeelding geschikt maken om op folie te drukken. Het leuke aan mijn werk vind ik toch wel dat je jouw eigen bedrukkingen terug vindt in de winkel en natuurlijk de mogelijkheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen tot grafisch drukwerkspecialist.

Commercie
Oerlemans Plastics

Eigenlijk heb ik met mijn 26 jaar al 14 jaar werkervaring binnen de OPACKGROUP!

Groot geworden samen met het bedrijf. Eigenlijk heb ik met mijn 26 jaar al 14 jaar werkervaring binnen de Oerlemans Packaging Group. Op elke afdeling heb ik mogen meekijken waardoor ik het bedrijf nu optimaal ken en mijn klanten waarde kan leveren

Productbewerking
OPI

Ik hou van snelle machines, want dan kan ik lekker doorwerken!

Sinds 2007 ben ik al werkzaam bij Oosterwolde Plastic Industry. Altijd ben ik werkzaam geweest op de seal afdeling al operator. Ik hoor echt al bij de inboedel zeg ik altijd. Het leuke aan mijn functie vind ik dat de collega’s zo leuk zijn. Daarnaast ken ik elke machines van binnen en van buiten op de seal afdeling. Ik hou echt van snelle machines, want dan kan ik lekker doorwerken en dat vind ik fijn!

Perfon
Finance

Werken bij Perfon is nooit saai!

Via het uitzendbureau ben ik 13 jaar geleden begonnen bij Perfon en na 3 maanden zei Rob (algemeen directeur Perfon) kom maar direct in dienst bij ons. We waren toen nog de enige twee op kantoor en we deden toen der tijd nog alles zelf.

Oerlemans Plastics
OTC

Voordat ik hier kwam werken heb ik nooit geweten dat er zóveel verschil zat in verpakkingen die we dagelijks door onze handen krijgen!

Alweer 7 jaar geleden stapte ik binnen bij Oerlemans Plastics als Technisch Laborant op het OTC, het Oerlemans Technology Centre. Ik heb (lang geleden…) een opleiding gedaan als chemisch laborant.

QESH
Plasthill

Je merkte meteen dat er korte lijnen zijn en dat het een echt familiebedrijf is!

Iets meer dan 3 jaar geleden reed ik elke dag naar mijn werk langs Plasthill. Op een gegeven moment hing er een spandoek met: ‘Wij zoeken nieuwe collega’s!’’ Toen dacht ik hey wie weet is er wel een functie die passend bij mij is. Daarop heb ik direct gesolliciteerd en vanaf het eerste gesprek merk je al dat de sfeer binnen het bedrijf erg goed is

Flexpak
Productbewerking

Flexpak is een vooruitstrevend bedrijf!

Flexpak is een vooruitstrevend bedrijf. Ze zijn positief en willen continu verbeteren. Daarnaast staat iedereen voor elkaar klaar en heeft Flexpak veel over voor het personeel. Het leukste aan mijn functie is toch wel het werken met de verschillende machines. Je maakt veel verschillende verpakkingsoplossingen voor de voedselindustrie. Producten die herkenbaar zijn in de supermarkt!

Flexpak
Productbewerking

Iedereen is welkom bij Flexpak!

Iedereen is welkom bij Flexpak! Wie je bent of waar je vandaan komt. Het maakt niet uit, want je bent welkom bij ons. Dat is wat ik zo prettig vind aan Flexpak. Daarnaast is het werk lekker afwisselend en je staat nooit stil. Er is altijd wel iets te doen.

Flexpak
Productbewerking

Het voelt echt als een familie en daarom ben ik al zolang werkzaam bij Flexpak!

Al ruim 21 jaar ben ik werkzaam bij Flexpak. Het voelt echt als een familie en daarom ben ik ook al zo lang werkzaam bij Flexpak. Dagelijks houd ik mij bezig met het inpakken van de perfecte plastic verpakking voor onze klanten. Het leukste aan deze functie is ook dat je lekker kan doorwerken. Je maakt echt grote aantallen en ook diverse verpakkingen. Werken bij Flexpak betekent nieuwe uitdagingen, vernieuwingen en mogelijkheden. Het continu verbeteren van de afdeling.

Magazijn
Stempher

Je werkt hier als bedrijf echt samen!

Werken in het magazijn bij Stempher doe ik al 10 jaar. Je hebt altijd een vaste buddy waar je meewerkt en je werkt in een vroege en een late dienst. Je werkt hier als bedrijf echt met elkaar samen, omdat iedereen zijn eigen gedeelte heeft in het proces.

Drukkerij
Stempher

Aandacht is belangrijk en dit krijg je ook bij Stempher!

Al ruim 34 jaar ervaring als drukker en nu sinds begin 2022 bij Stempher. Elke drukkerij is anders en daarom moet je alles weer opnieuw leren. Natuurlijk herken je dingen en heb je je kennis omtrent inkt. Werken bij Stempher is werken in een fijne werksfeer met goede collega’s.

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Als je kansen ziet, dan kan je die hier grijpen!

Sinds 10 jaar ben ik woonachtig in Nederland en alweer 7 jaar indienst bij Oerlemans Plastics op de drukkerij. Ik ben hier begonnen als vakantiekracht, maar inmiddels ben ik doorgegroeid naar assistent voorman. Een loopbaan die niet vreemd is bij Oerlemans Plastics. Als je kansen ziet, dan kan je die hier grijpen!

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Het team van de drukkerij is erg hecht en we helpen elkaar waar nodig!

Toen ik geen baan kon vinden als leraar geschiedenis na mijn studie ben ik via het uitzendbureau bij Oerlemans Plastics terecht gekomen. Het is lekker dichtbij, dus ik dacht waarom ook niet. Inmiddels werk ik alweer 6 jaar bij Oerlemans Plastics. Ik ben begonnen op de snijmachine en al snel zeiden mijn collega’s waarom solliciteer je niet op de drukwerkvoorbereiding en toen ben ik het geworden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures