Meewerkstages voor verschillende vakgebieden!

Binnen OPACKGROUP vinden we het belangrijk dat studenten bij ons ervaring kunnen op doen, maar dan ook echt! Geen koffie halen, maar gewoon echt als medewerker meewerken op de afdeling. Denk hierbij aan stages bij de technische dienst, productie, marketing & communicatie, HR of op onze commerciële binnendienst. Of misschien wel op een andere afdeling! 

Example alt text

Ruimte om te ontwikkelen

Example alt text

Teamwork staat hoog in vaandel

Example alt text

Leuke evenementen

MEEWERKEN IS LEREN!

Staan er momenteel geen interessante meewerkstages open, maar wil je wel jouw stage bij ons lopen? Laat dan jouw gegevens achter! We kijken samen naar de mogelijkheden binnen de OPACKGROUP.

VERHALEN VAN COLLEGA'S

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan. Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Extrusie
Plasthill

Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Alweer 15 jaar in dienst bij Plasthill en nog steeds ga ik elke dag naar mijn werk met heel veel zin. En ja dat is echt waar, want ik heb echt nog nooit gezegd: ‘pff moet ik nu weer naar mijn werk!’’.

Commercie
Oerlemans Plastics

In mijn eerste gesprek kwam meteen naar voren wat voor kansen een loopbaan bij Oerlemans Plastics biedt!

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik als commercieel medewerker binnendienst binnen kwam bij Oerlemans Plastics. Ik weet het nog goed, want eerst dacht ik dit is toch helemaal niet wat ik zoek, maar toch op gesprek gegaan en 3 dagen later was het geregeld.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures