ONBOARDING

Een goede start begint bij een uitgebreid inwerktraject. In twee weken loop je een intensief kennismakingsprogramma door om jouw collega's, onze producten en onze afdelingen te leren kennen. Ken je iedereen? Dan ga je je verdiepen in jouw functie bij ons! Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die jou alle kneepjes van het vak leert. 

OPLEIDING

Wij vinden het belangrijk om te investeren in jou! In zowel je persoonlijke ontwikkeling als in vakkennis. Naast ons eigen e-learningsplatform kijken we jaarlijks welke opleidingen relevant zijn voor jou. Samen verder groeien en ontwikkelen dat zorgt ervoor dat jij net als vele andere bij ons een 25 jarig jubileum haalt, of misschien wel een 40 jarig jubileum. Ook die zijn bij ons niet vreemd! 

LOOPBAAN

Een loopbaan bij OPACKGROUP heb je grotendeels zelf in de hand, maar wij wijzen je ook de weg! Heb jij een goed idee? Laat het weten, want wij stimuleren innovatie en creativiteit. Een loopbaan bij ons is daarom nooit saai. We hebben enorm veel afdelingen, waardoor je gemakkelijk (uiteraard bij gebleken geschiktheid) kan switchen van afdeling en werkzaamheden. Veel van onze collega's zijn begonnen in de productie en doorgegroeid naar leidinggevende functies of hebben zich gespecialiseerd naar bijvoorbeeld grafisch technicus. Of zijn begonnen op de commerciële binnendienst en nu productmanager van hun eigen productgroep. Of misschien begin je bij de supply chain planning en eindig je als plantmanager! Voorbeelden die echt zijn gebeurd binnen OPACKGROUP. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures