EEN UITGEBREID GROEIPAD!

Binnen OPACKGROUP staan wij voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de juiste scholing en cursussen krijgen. Daarom staan wij ook altijd open voor bbl'ers, want hoe gaaf is het om jouw carrière een kickstart te geven bij ons. Na jouw bbl traject zijn er namelijk nog veel meer doorgroeimogelijkheden. Uitgeleerd ben je bij ons nooit! 

Example alt text

Ruimte om te ontwikkelen

Example alt text

Teamwork staat hoog in vaandel

Example alt text

Leuke evenementen

WERKEN EN LEREN IN DE TECHNIEK OF PRODUCTIE?

Staat er momenteel geen bbl werk- en leerplek open, maar wil jij wel graag bij ons aan de slag? Laat dan jouw gegevens achter! Dan kijken we samen naar de beste werk en leer plek voor jou.

VERHALEN VAN COLLEGA'S

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan. Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Technische Dienst
Plasthill

Bij Plasthill is elke dag anders!

Een vrij nieuwe collega, want ik ben nu een half jaar in dienst bij Plasthill. Afgestudeerd als vliegtuigtechnicus, maar ik wilde dichterbij huis werken en meer afwisseling in mijn werk. Dus toen ben ik gaan rondkijken naar vacatures en toen wekte een functie als technische dienst medewerker mijn interesse.

Extrusie
Plasthill

Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Alweer 15 jaar in dienst bij Plasthill en nog steeds ga ik elke dag naar mijn werk met heel veel zin. En ja dat is echt waar, want ik heb echt nog nooit gezegd: ‘pff moet ik nu weer naar mijn werk!’’.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures