JUST IN TIME!

Neem eens een kijkje in jouw koelkast! Grote kans dat je dan een van onze producten tegenkomt. Al 25 jaar lang produceren wij plastic folies voor de food en non-food industrie. Denk hierbij aan jouw groente- en fruitverpakkingen of de verpakking om jouw brood. 

De branches van Perfon

Food

Voor de vleesindustrie maken wij tussenlegvellen. Dit zijn plastic vellen die je bijvoorbeeld tegenkomt tussen jouw vleeswaren. 

AGF

Voor de foodindustrie maken wij groente- en fruitverpakkingsoplossingen. Denk hierbij aan de verpakkingen om jouw paprika's, komkommer of de folie op jouw bakje druiven. 

Non-food

Voor de non-foodindustrie maken wij diverse foliemateriaal. Denk hierbij aan cadeau verpakkingsmateriaal of aan de folie om het doosje van jouw parfumflesje.  

Bloemen

Voor de bloemenindustrie maken wij toonbank folie rollen. Dus de folie waar jouw bloemen in worden gerold of die je cadeau krijgt, zijn ook weer terug te herleiden naar ons! 

Optimaal werkklimaat!

Sinds 2 jaar zijn we gevestigd in een geheel nieuw pand waar wij enorm trots op zijn. Een ruime productielocatie met een modern kantoor met veel licht inval. Een pand waar wij onze groei ambities kunnen verwezenlijken!

Example alt text

Innovatie

Example alt text

Teamwork

Example alt text

Informeel

Example alt text

Werkplezier

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures