ROND RIJDEN IN DE NIEUWSTE VRACHTWAGEN

Van A naar B rijden en zorgen dat onze verpakkingsoplossingen met de juiste kwaliteit en service geleverd worden. Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje richting onze klant. Met een grote glimlach en een laatste keer zwaaien rij jij weer verder naar je volgende bestemming. 

Example alt text

Ruimte om te ontwikkelen

Example alt text

Teamwork staat hoog in vaandel

Example alt text

Leuke evenementen

Starten als (leerling) vrachtwagenchauffeur?

Maar heb je de papieren nog niet? Dat maakt niet uit. Je begint als bijrijder en we leiden je graag verder op! Laat je gegevens achter zodat we je kunnen informeren over onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur!

VERHALEN UIT DE TRANSPORT

Drukkerij
Oerlemans Plastics

Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want je bent nooit uitgeleerd!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan. Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Technische Dienst
Plasthill

Bij Plasthill is elke dag anders!

Een vrij nieuwe collega, want ik ben nu een half jaar in dienst bij Plasthill. Afgestudeerd als vliegtuigtechnicus, maar ik wilde dichterbij huis werken en meer afwisseling in mijn werk. Dus toen ben ik gaan rondkijken naar vacatures en toen wekte een functie als technische dienst medewerker mijn interesse.

Extrusie
Plasthill

Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!

Alweer 15 jaar in dienst bij Plasthill en nog steeds ga ik elke dag naar mijn werk met heel veel zin. En ja dat is echt waar, want ik heb echt nog nooit gezegd: ‘pff moet ik nu weer naar mijn werk!’’.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures