Je merkte meteen dat er korte lijnen zijn en dat het een echt familiebedrijf is!

Iets meer dan 3 jaar geleden reed ik elke dag naar mijn werk langs Plasthill. Op een gegeven moment hing er een spandoek met: ‘Wij zoeken nieuwe collega’s!’’ Toen dacht ik hey wie weet is er wel een functie die passend bij mij is. Daarop heb ik direct gesolliciteerd en vanaf het eerste gesprek merk je al dat de sfeer binnen het bedrijf erg goed is. Je merkte meteen dat er korte lijnen zijn en dat het een echt familiebedrijf is. Iedereen kan bij elkaar binnen lopen. Dit is niet alleen bij Plasthill maar ook binnen de groep.

In mijn functie ben ik continu bezig met het vertalen van wet- en regelgeving naar procedures en richting onze productie afdeling. Samen zorgen we dat we de juiste kwaliteit behouden binnen een veilige werkomgeving. Het is ook leuk dat we tegenwoordig steeds meer samenwerken binnen de groep. Zo kunnen we kennis delen en sparren over bepaalde zaken.

Werken bij Plasthill is je gewaardeerd voelen! Er wordt namelijk veel in je geïnvesteerd en er heerst een positieve werksfeer. Bij Plasthill moet je niet bang zijn om kansen te pakken.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures