Stil staan bij Oerlemans Plastics dat hoeft niet, want uitgeleerd ben je nooit!

Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden, dus mijn ouders zeiden begin maar met solliciteren. Toen heb ik 23 jaar geleden de krant gepakt en gesolliciteerd bij Oerlemans Plastics. Diezelfde dag heb ik een gesprek gehad en ben ik nooit meer weggegaan.  Allereerst begon ik op de afdeling afwerking, alleen dit paste niet bij mij, maar gelukkig kon ik snel bij de drukkerij terecht. Hier kon ik echt een vak gaan leren en sleutelen met de machines. Het vak heb ik de afgelopen jaren geleerd en nu ben ik voorman van de afdeling, dus stil staan dat hoeft niet bij Oerlemans Plastics. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Het leuke aan werken bij de drukkerij is omdat geen dag hetzelfde is. Als voorman ben ik de ontzorger voor de jongens op de vloer. Ik zorg ervoor dat ik de contactpersoon ben richting andere afdelingen en ik zeg altijd zo ik geef geen leiding maar begeleiding aan het team. Omdat ik zelf alle functies heb bewandeld weet ik wat er wordt verwacht van mensen en hier probeer ik ze zo goed mogelijk bij te helpen. Het leuke is dat jeugd nu wordt klaar gestoomd om het vak te leren en de oude garde die blijft er ook lekker jong door. Zo hebben we een gezellige, jeugdige onderlinge sfeer.

Binnen de drukkerij is iedereen gemotiveerd en wilt zichzelf verder blijven ontwikkelen. De drukkerij blijft namelijk maar innoveren met nieuwe machines en technieken. Dit zorgt er dus ook voor dat je continu geprikkeld, enthousiast en in beweging blijft. Dit is ook wel kenmerkend voor Oerlemans Plastics als werkgever, namelijk: een Brabants familiebedrijf met een niet lullen maar poetsen mentaliteit en korte lijnen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures