Het team van de repro afdeling weet goed wat ze aan elkaar hebben!

Begonnen op de werkvloer en al snel het grafische vak ingerold. Bij mijn vorige werkgever heb ik alle kneepjes van het vak geleerd tot ik bij Flexpak kwam. Flexpak is onderdeel van de OPACKGROUP Ik werkte in de studio toen het idee kwam om een eigen reprocenter op te zetten in Giessen binnen de groep. Dit sprak mij meteen aan omdat we een mooi en ruim opgezet kantoor tot onze beschikking kregen waar we in een rustige omgeving konden werken en daarbij was het ook nog eens een stuk dichter bij mijn woonplaats.

Maar waarom een rustige werkomgeving? We doen namelijk erg precisie werk. Vaak verwerk je hetgeen waar je zelf aan gewerkt hebt, maar we kunnen altijd elkaars werk overnemen wanneer dit nodig is. We starten de dag met het maken van standmontages om clichés te bestellen, zodat deze de volgende dag in huis zijn. Overige werkzaamheden zijn o.a. het maken van een vertaalslag van het ontvangen artwork naar het uiteindelijke drukwerk met alle bijbehorende technische aspecten; zoals beeldbewerking, maar we retoucheren ook productfoto’s voor intern gebruik. Naast het gebruik van Photoshop werken we met een programma speciaal geschikt voor de verpakkingsindustrie; ArtPro.

Wanneer mijn leidinggevende afwezig is, dan zal ik zijn taken overnemen. Het leukste aan mijn functie is toch wel dat we reprowerk doen voor de hele groep. En natuurlijk het breed assortiment aan verpakkingen met hun eigen druktechnische aspecten. Maar niet te vergeten dat je de daadwerkelijke producten in de schappen van winkels tegenkomt.

Werken bij het ORC is werken bij een echt familiebedrijf met korte lijntjes en waar echt wordt samengewerkt tussen verschillende afdelingen. Het team van de repro afdeling weet goed wat ze aan elkaar hebben.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures