Fardem is altijd in ontwikkeling en geen dag is hetzelfde!

Aangenaam, Quang Vu, 45 jaar en geboren in Vietnam. Ik woon al ruim 40 jaar in Nederland en werk al 17 jaar bij Fardem. Via een online vacature ben ik in 2005 bij Fardem belandt. Voor Fardem had ik nog nooit stil gestaan bij zo een soort industrie, ook had ik geen ervaring met ploegendiensten, dat was wel even spannend. Het leek mij een mooie uitdaging, die ook goed te combineren was met mijn thuis situatie.

Ik ben tot 2016 Operator geweest in de extrusie. Nu houd ik mij bezig met het opleiden en begeleiden van nieuwe operators in de dagdienst en help ik waar nodig. Fardem is altijd in ontwikkeling en geen dag is hetzelfde. We willen continu het verbeteren van onze productie kwaliteit en dit doen wij in goed team verband. Daarnaast is het unieke extrusie proces ook iets wat mij enorm aanspreekt. Je maakt echt daadwerkelijk iets.

Als ik Fardem zou moeten omschrijven dan is dat gezellig, collegiaal en echt team work. Het is een saamhorig bedrijf en dat zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk blijf gaan.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures