Het is een menselijk bedrijf waar naar je geluisterd wordt!

Een allrounder binnen OPI, want ik heb al veel verschillende afdelingen gezien binnen OPI. In 2011 ben ik begonnen als uitzendkracht en begonnen op de seal afdeling. Na 1,5 jaar was ik hier uitgeleerd en ben ik naar de extrusie gegaan. Op de extrusie afdeling heb ik 9 jaar gewerkt en inmiddels werk ik nu enkele maanden in het magazijn. Hiervoor heb ik altijd gewerkt als hovenier, maar toen was er wat minder werk en toen ben ik bij OPI terecht gekomen.

Wat ik het leukste vind aan werken bij OPI is dat je de kansen krijgt en de afwisseling die je nodig hebt. Ik heb vele afdelingen gezien en ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren. Op de extrusie was ik altijd bezig om de perfecte folie rol te maken. En nu zorg je ervoor dat het product op de juiste manier naar de klant wordt verstuurd. Het is wel wennen om nu in het magazijn zelfstandig te werken, aangezien ik op de extrusie altijd in teamverband heb gewerkt.

Daarnaast kan je echt op elkaar bouwen binnen het bedrijf. We hebben genoeg personeelsuitjes waardoor we echt die saamhorigheid blijven behouden bij de verschillende afdelingen. Ook is OPI erg goed voor zijn medewerkers wanneer er bijvoorbeeld iets gebeurt in de privé sfeer dan kijken ze altijd hoe ze je het beste kunnen helpen. Het is echt een menselijk bedrijf waar naar je geluisterd wordt!  

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures