Werken met hoogwaardige
flexibele verpakkingen

Plasthill is producent van hoogwaardige flexibele polyethyleen verpakkingen en folies. In een moderne fabriek wordt in een continudienst ingespeeld op de klant zijn/haar wensen. Dagelijks vinden de producten van Plasthill hun weg in Europa en zelfs daarbuiten. Middels het blaasextrusie procedé kunnen we van 50mm buis tot 10m brede folie produceren. Onze specialiteit is het produceren van brede en dikke folies. Met meer dan 60 jaar aan ervaring weten we ieder verpakkingsprobleem op te lossen!

DE PRODUCTEN VAN PLASTHILL

Bouw

Plasthill produceert diverse folies voor de bouw. Wij begrijpen als geen ander dat kwaliteit van de folie moet voldoen aan de huidige eisen van onze klanten. Onze folies kunnen voorzien worden van een bedrukking of perforatie. Door onze inline druk en perforatie units kunnen wij de gewenste bedrukking of perforatie aanbrengen.

Industrie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Groothandel/retail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Luchtvracht

Met state of the art machines kan Plasthill speciale recepturen inzetten en heeft de mogelijkheid om zeer brede folies te produceren. Hierdoor kunnen wij luchtvrachtfolie in de gewenste eigenschappen leveren. Kwaliteit van de folie, het reduceren van foliedikte en bedrukking waardoor logo of naam van vervoerder zichtbaar is, zijn voor onze klanten van groot belang.

Innovatie in de verpakkingsbranche

Als Plasthill zijn we als kennispartner daarom bewust betrokken in verschillende bestuursfuncties binnen én buiten onze branche. Met onze slogan "The sustainable innovator" laten we zien dat we deze visie voor de toekomst serieus nemen. Hoe wij dat doen? Door bewust te focussen op zes aandachtsgebieden. Zo brengen wij een duurzame plastic verpakking stap voor stap dichterbij.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures